Tietosuojaseloste ja käyttöehdot

Päivitetty 22.11.2019

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan miten Botnia Orientalis Design käsittelee asiakkaidensa ja verkkopalveluidensa käyttäjien henkilötietoja ja miten henkilötietojen käsittelyyn voi vaikuttaa.

Henkilötietojen käsittelyssä käytetään soveltuvaa lainsäädäntöä sekä toimialan itsesääntelyä, kuten Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n ja IAB Finland ry:n antamia ohjeistuksia.

Rekisterinpitäjä

Botnia Orientalis Design
Y-tunnus: 3101156-2
Osoite:Penvikintie 7, 68600 PIETARSAARI

Kerättävät henkilötiedot

Botnia Orientalis Design kerää ja käsittelee henkilötietoja vain niiltä osin kuin se on tarpeellista tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Kerättävät henkilötiedot ja niiden käsittelyn laajuus vaihtelevat riippuen Botnia Orientalis Design ja asiakkaan tai verkkopalvelujen käyttäjän välisestä suhteesta, henkilötietojen käsittelyä ja markkinointia varten annetuista luvista ja kielloista sekä käytettävän selaimen eväste- ja seuranta-asetuksista.

Annetut henkilötiedot

Asiakkaan tai verkkopalvelujen käyttäjän eri yhteyksissä, kuten tuote- tai uutiskirjetilauksen tai verkkopalveluun rekisteröitymisen yhteydessä, Botnia Orientalis Designille antamia henkilötietoja voivat olla esimerkiksi:

  • perustiedot, kuten nimi- ja yhteystiedot
  • tilaus ja laskutustiedot, kuten tiedot tilauksen maksajasta ja saajasta sekä heidän sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • asiakaspalvelutiedot, kuten asiakaspalautteet, asiakaspalvelun kanssa käyty viestintä
  • lupatiedot, kuten tiedot markkinointiluvista tai muista henkilötietojen käyttämiseen liittyvistä luvista ja kielloista
  • tietoja vastauksista Botnia Orientalis Designin tai sen kumppanien toteuttamiin tutkimuksiin, kyselyihin tai kilpailuihin
  • puhelutiedot, kuten asiakaspalvelupuhelu

Verkkopalveluiden käytöstä kerätyt tiedot

Verkkopalveluin käytöstä kerättäviä tietoja ovat esimerkiksi:

  • käytettävästä laitteesta tai sovelluksesta kerättävät tiedot, kuten selainversio, laitetyyppi tai ruudun koko
  • tiedot verkkopalveluiden käytöstä, kuten tiedot sivulatauksista, verkkopalveluissa vietetystä ajasta, verkkopalveluissa liikkumisesta tai nähdyistä mainos- tai markkinointisisällöistä
  • tiedot asiakasviestinnän kautta avatuista verkkosivuista
  • ip-osoitteen perusteella kerätty sijaintitieto maan tarkkuudella
  • yhteisöliitännäisten tai muiden kolmansien osapuolten keräämät tiedot.

Verkkopalveluiden käyttäjä voidaan tunnistaa palveluihin luodun digitaalisen tunnisteen perusteella, kun asiakas kirjautuu tai saapuu verkkopalveluun kohdennetun asiakasviestinnän kuten uutiskirjeen kautta.

Verkkopalvelujen käytöstä kerätään tietoja hyödyntämällä evästeitä.

Johdetut ja yhdistetyt tiedot

Palvellakseen asiakkaitaan ja verkkopalveluiden käyttäjiä paremmin Botnia Orientalis Design jalostaa kerättyjä henkilötietoja analysoimalla niitä erilaisin tilastollisin menetelmin sekä yhdistämällä eri lähteistä kerättyjä tietoja.

Edellä mainituin menetelmin voidaan tehdä oletuksia esimerkiksi kiinnostuksen kohteista, sukupuolesta, ikäluokasta, ostokäyttäytymisestä tai muista vastaavista ominaisuuksista. Nämä oletukset perustuvat edellisessä kohdassa mainittuihin annettuihin tai kerättyihin tietoihin. Kuluttajien yksityisyydensuojan varmistamiseksi Botnia Orientalis Design ei tee oletuksia arkaluontoisina pidettävistä tiedoista.

Botnia Orientalis Design turvaa asiakkaidensa tai verkkopalveluiden käyttäjien yksityisyydensuojan tekemällä yllä kuvattua tietojen johtamista ja yhdistämistä erityistä varovaisuutta noudattaen siten ettei asiakkaiden tai verkkopalveluiden käyttäjien yksityisyydensuoja vaarannu.

Henkilötietojen käyttötarkoitukset ja käsittelyn oikeusperusta

Botnia Orientalis Design kerää henkilötietoja asiakassuhteen hoitamiseen, tuotteiden ja palvelujen kehitykseen sekä kaupallisiin tarkoituksiin.

Asiakassuhteen hoitaminen

Botnia Orientalis Design käyttää asiakkaiden henkilötietoja erilaisiin asiakassuhteen hoitamisen kannalta välttämättömiin toimenpiteisiin kuten esimerkiksi:

  • Tuotetilausten toimittamiseen
  • asiakassuhteen ylläpitoon tai asiakasviestintään
  • asiakaspalveluun tai muuhun asiakastukeen
  • laskutukseen
  • kilpailuiden tai arvontojen suorittamiseen

Asiakassuhteen hoitamiseksi tehtävä henkilötietojen käsittely perustuu Botnia Orientalis Designin ja asiakkaan väliseen sopimukseen tuotteen tai palvelun toimittamisesta tai muusta asiakassuhteen muodostavasta toimenpiteestä.

Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa asiakassuhteen hoitamiseksi tehtävään henkilötietojen käsittelyyn olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Tuotteiden ja palveluiden kehitys

Botnia Orientalis Design käyttää asiakkaiden tai verkkopalveluiden käyttäjien tietoja tuotteiden tai palvelujen kehittämiseen sekä palvelun laadun ja -tarjonnan parantamiseen. Tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen tehtäviä toimenpiteitä voivat ovat esimerkiksi tuote- tai sisältösuositukset tai palvelujen personointi.

Tuotteita ja palveluja kehitetään myös kyselyiden ja palautteiden avulla.

Tutkimuksissa ja kyselyissä kerättävien tietojen tarkemmasta käyttötarkoituksesta sekä tietojen tallentamisesta kerrotaan kunkin tutkimuksen tai kyselyn yhteydessä erikseen.

Tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi tapahtuva henkilötietojen käsittely perustuu Botnia Orientalis Designin oikeutettuun etuun hyödyntää tietoja asiakkaidensa ja verkkopalveluidensa käyttäjien hyväksi.

Verkkopalvelujen käyttäjä voi vaikuttaa tietojen käyttöön tuotteiden ja palvelujen kehityksessä evästeasetuksilla.

Kaupalliset käyttötarkoitukset

Botnia Orientalis Design voi käyttää asiakkaiden tai verkkopalveluiden käyttäjien tietoja markkinointiin, mainontaan tai muihin kaupallisiin toimenpiteisiin. Tietoja voidaan hyödyntää esimerkiksi mainonnan kohdentamisessa, suoramarkkinoinnissa tai mainosten näyttämisessä kolmansien osapuolten alustoilla.

Tietojen käsittely kaupallisiin käyttötarkoituksiin perustuu sähköisen suoramarkkinoinnin osalta asiakkaan suostumukseen. Muun mainonnan ja tuotteiden suosittelun osalta henkilötietojen käsittely perustuu Botnia Orientalis Designin oikeutettuun etuun.

Asiakas voi vaikuttaa mainonnan kohdentamiseen asiakaspalvelussa. Verkkopalvelujen käyttäjä voi vaikuttaa mainonnan kohdentamiseen evästeasetuksilla tai kolmansien osapuolten mainosnäyttöihin säätämällä alustojen omia mainosasetuksia.

Henkilötietojen jakaminen ja luovuttaminen

Botnia Orientalis Design hyödyntää henkilötietoja niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joista on kerrottu ylempänä kappaleessa Henkilötietojen käyttötarkoitukset ja käsittelyn oikeusperusta. Lisäksi Botnia Orientalis Design voi käyttää kolmansien osapuolten palveluja, jolloin Botnia Orientalis Design varmistaa tietojen lainmukaisen käsittelyn sopimusjärjestelyin sekä ohjeistaa kolmansia osapuolia tietojen käsittelystä.

Botnia Orientalis Design voi jakaa tai luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Kun soveltuva lainsäädäntö velvoittaa luovuttamaan henkilötietoja. Henkilötietojen luovuttaminen voi tällöin olla tarpeen esimerkiksi viranomaisen pyynnöstä tai oikeusprosessin toteuttamiseksi.
  • Markkinointitoimenpiteen, tutkimuksen tai materiaalin toimitusta varten. Tällaiset palveluntarjoajat toimivat aina Botnia Orientalis Designin lukuun ja Botnia Orientalis Designin valvonnan alla. Botnia Orientalis Design ei koskaan myy tai luovuta henkilötietoja markkinointia varten kolmansille osapuolille siten, että kolmannet osapuolet voisivat käyttää henkilötietoja markkinointiin itsenäisesti.
  • Botnia Orientalis Design voi luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, jos se on välttämätöntä Botnia Orientalis Designin sekä asiakkaan tai käyttäjän oikeuksien tai turvallisuuden takaamiseksi, petosten tutkimiseksi tai viranomaistiedusteluihin vastaamiseksi.

Henkilötietojen siirtäminen EU/ETA-alueen ulkopuolelle

Botnia Orientalis Design ei pääsääntöisesti siirrä tai käsittele tietoja Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Jos tietoja poikkeuksellisesti siirretään EU/ETA-alueen ulkopuolelle, varmistetaan henkilötietojen suojan riittävä taso soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietojen säilyttäminen

Botnia Orientalis Design säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeellista kohdassa 3 määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Voimassaoleva lainsäädäntö, kuten kirjanpito- tai muu pakottava lainsäädäntö, voi kuitenkin velvoittaa säilyttämään henkilötietoja myös käsittelyn tarkoituksen päättymisen jälkeen. Tällaisissa tilanteissa säilytyksessä noudatetaan soveltuvassa lainsäädännössä määriteltäviä säilytysaikoja.

Yksilön oikeudet ja mahdollisuudet vaikuttaa

Botnia Orientalis Design sitoutuu huolehtimaan asiakkaiden ja verkkopalveluiden käyttäjien yksityisyydensuojasta sekä tietosuojalainsäädännön mukaisista oikeuksista. Alla on listattu asiakkaiden keskeisimmät oikeudet ja vaikutusmahdollisuudet henkilötietojen käsittelyyn liittyen:

  • Asiakkaalla on oikeus päästä tarkastelemaan itseään koskevia henkilötietoja sekä oikeus vaatia korjauksia virheellisiin tietoihin.
  • Asiakkaalla on oikeus pyytää itseään koskevien henkilötietojen poistamista niiltä osin kuin se on muun lainsäädännön puitteissa mahdollista.
  • Asiakkaalla on oikeus siirtää tiettyjä itseään koskevia henkilötietoja toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Asiakkaalla on oikeus kieltää suoramarkkinointi tai vastustaa henkilötietojensa käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa siihen missä kanavissa suoramarkkinointia tehdään.

Yllä kuvattuihin oikeuksiin liittyvissä pyynnöissä voit olla yhteydessä Botnia Orientalis Designin asiakaspalveluun.

Botnia Orientalis Designin verkkopalveluiden käyttäjällä on oikeus vaikuttaa evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden hyödyntämiseen Botnia Orientalis Designin palveluissa.

Tietoturva

Botnia Orientalis Design huolehtii henkilötietojen tietoturvallisesta käsittelystä asianmukaisin tietoturvatoimenpitein. Henkilötietoja suojataan katoamiselta, tuhoutumiselta, väärinkäytöksiltä, oikeudettomalta pääsyltä ja luovutukselta. Tietoturvallinen käsittely varmistetaan esimerkiksi rajaamalla pääsyä tietoihin ja varmistamalla, että työntekijämme sekä alihankkijamme käyttävät henkilötietoja annettujen ohjeiden ja sopimusten mukaisesti.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Botnia Orientalis Design varaa oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostetta esimerkiksi palveluiden kehityksen tai pakottavan lainsäädännön vuoksi. Tietosuojaselosteen muutoksista ja päivityksistä tiedotetaan Botnia Orientalis Designin verkkosivuilla.

Käyttöehdot

botniaorientalisdesign.com-verkkokaupan käyttäjäsopimus

1. Sopimuksen osapuolet
2. Käyttöoikeus
3. Rekisteröityminen
4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
6. Tilaaminen
7. Tuotteiden hinnat
8. Toimitus
9. Peruuttaminen ja palautukset
10. Maksutavat
11. Muutokset
12. Riitojen ratkaisu

1. Sopimuksen osapuolet
Tämä sopimus sisältää Botnia Orientalis Design Oy:n (Palvelun tarjoaja) ylläpitämän botniaorientalisdesign.com-verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot:
Botnia Orientalis Design / botniaorientalisdesign.com, Osoite: Penvikintie 7, 68600 PIETARSAARI Y-tunnus: 3101156-2

2. Käyttöoikeus
2.1. Yksityiset kuluttajat
Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille.
2.2. Yritykset
Myös yritykset voivat käyttää Palvelua. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.
2.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.

3. Rekisteröityminen
3.1. Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.
3.2. Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.
3.3. Rekisteröityminen on maksutonta.

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
5.1. Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen Euroopan Unionin tietosuojalain mukaisesta käsittelystä.

6. Tilaaminen
6.1. Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palvelun tarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.
6.2. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

7. Tuotteiden hinnat
7.1 Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta.
7.2 Hintaan lisätään toimituskulut. Maksu on tilauskohtainen ellei toisin mainita. Joidenkin tuotteiden kohdalla kuljetus on ilmainen. Kulloinenkin toimitusmaksu ilmenee Palvelussa ennen tilauksen suorittamista.
7.3 Palvelussa hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR).
7.4 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maihin ilmoitetut hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.
7.5 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

8. Toimitus
8.1. Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.
8.2. Kuljetuskustannukset lisätään tilauksen hintaan. Kunkin tilauksen kuljetuskustannukset ilmenevät Palvelun Ostoskori-osiossa.
8.3. Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin Palvelusta.
8.4. Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
8.5. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.
8.6. Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumista kuljetuksen aikana.

9. Peruuttaminen ja palautukset
9.1. Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palvelun tarjoajalle neljäntoistapäivän (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu Kuluttajan toiveiden mukaisesti.
9.2. Palautuksen ehtona on, että
1) tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitäBotnia Orientelis Designille viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta,
2) tuote on käyttämätön,
3) tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella ja
4) tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla.
9.3. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen.

10. Maksutavat
Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Tarkentuvat kun verkkokauppa aukeaa.

Erämaksun ehdot
Tarkentuvat kun verkkokauppa aukeaa.

Asiakaspalvelu maksuasioissa
Tarkentuvat kun verkkokauppa aukeaa.

Palautusten ja peruutusten käsittely
Tarkentuvat kun verkkokauppa aukeaa.

Luottopäätöksessä käytetyt tiedot
Tarkentuvat kun verkkokauppa aukeaa.

Pankkien verkkomaksut
Tarkentuvat kun verkkokauppa aukeaa.

11. Muutokset

10.1. Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia Palvelussa.
10.2. Palveluntarjoaja voi myös muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua.

12. Riitojen ratkaisu
Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.

//

Evästekäytännöt

Päivitetty 22.11.2019

Botnia Orientalis Design verkkopalveluissa käytetään evästeitä palveluiden kehittämiseen yleisen käyttökokemuksen personoimiseen sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen.

Evästeet mahdollistavat lyhyen tekstimuotoisen tiedon kuten selaintunnisteen tai kielivalinnan tallentamisen käyttäjän selaimeen. Yksinkertaisuuden vuoksi termillä “eväste” viitataan tässä selosteessa varsinaisten evästeiden rinnalla myös muihin vastaaviin tekniikoihin.

Evästeiden pysyvyys

Evästeet voidaan luokitella pysyviin- ja istuntokohtaisiin evästeisiin. Botnia Orientalis Design verkkopalveluissa käytetyt evästeet ovat ensisijaisesti pysyviä, eli käytettävissä vaikka käyttäjä olisi vieraillut välillä muilla sivustoilla tai sulkenut selaimen. Istuntokohtaiset evästeet ovat verkkopalveluiden käytettävissä vain sen ajan, kun käyttäjä pysyy kyseisessä verkkopalvelussa. Pysyvät evästeet mahdollistavat paremman käyttäjäkokemuksen ja relevantimpien sisältöjen näyttämisen. Evästeiden pysyvyydellä ei ole vaikutusta markkinoinnin tai mainonnan määrään.

Evästeiden avulla kerättävät tiedot

Evästeiden avulla käyttäjistä voidaan kerätä tietoja eri käyttötarkoituksia varten. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi käytettävä selain tai laite, käytettävän laitteen ruudun koko tai käyttäjän tekemät sivulataukset Botnia Orientalis Design verkkopalveluissa.

Evästeiden käyttötarkoitukset

Botnia Orientalis Design verkkopalveluissa käytettävät evästeet on jaettu kategorioihin niiden käyttötarkoituksen mukaan. Alla on annettu esimerkkejä kunkin evästekategorian käyttötarkoituksista sekä siitä, miten kyseisen kategorian evästeiden käyttö näkyy verkkopalveluiden käyttäjälle.

Toiminnalliset evästeet ovat palveluiden toiminnan kannalta välttämättömiä. Nämä evästeet mahdollistavat erilaisia sivustojen toimintoja kuten sisäänkirjautumisen, ostoskorin ja kielivalinnat.

Mainonnan kohdentamiseksi asetettavat evästeet mahdollistavat mainonnan kohdentamisen siten, että markkinointikumppaneidemme sivustoilla näkyvä mainonta olisi käyttäjälle mahdollisimman kiinnostavaa. Käyttäjä voi halutessaan rajoittaa tämän kategorian evästeiden käyttöä jolloin näytettävä mainonta on enemmän satunnaista.

Palveluiden kehitystä varten verkkopalveluissa käytetään evästeitä, joiden avulla seurataan tilastollisin menetelmin sitä, miten sivustoja käytetään ja miten paljon eri sivuja luetaan. Tämä auttaa kehittämään palveluita tulevaisuudessa entistä paremmiksi ja käyttäjien kiinnostusten mukaisiksi.

Käyttäjä voi halutessaan rajoittaa tämän kategorian evästeiden käyttöä.

Sosiaalisen median asettamat evästeet voivat mahdollistaa käyttäjän sivujen seurannan jos käyttäjä on samaan aikaan kirjautuneena kyseisen sosiaalisen median palveluun.

Sijaintitiedot

Evästeiden ohessa käytämme ip-osoitteen avulla tehtyä maakohtaista sijaintitietoa esimerkiksi tietoturvan parantamiseen ja maakohtaisten toimintojen kuten asiakkaan tunteman valuutan esittämiseen. Sijaintitietoa hyödynnetään aina ainoastaan maan tarkkuudella. Maakohtainen sijaintitieto on palvelun toiminnan kannalta välttämätöntä.

Käyttäjän mahdollisuudet vaikuttaa

Verkkopalveluiden käyttäjällä on useita mahdollisuuksia vaikuttaa evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käyttöön Botnia Orientalis Design verkkopalveluissa.

Huomaathan kuitenkin, että useissa tapauksissa evästeiden käytön rajoittaminen heikentää verkkopalveluiden laatua tai jopa estää joidenkin ominaisuuksien käytön.

Evästeasetukset

Käyttäjällä on mahdollista vaikuttaa evästeiden käsittelyyn käyttämänsä selaimen tai laitteen evästeasetusten kautta. Evästeasetukset ovat selain tai laitekohtaisia, joten muutosten vaikutukset eivät rajoitu Botnia Orientalis Design verkkopalveluihin.

Mainosverkostot

Botnia Orientalis Designin käyttämät mainosverkostot antavat käyttäjille erilaisia mahdollisuuksia vaikuttaa evästeiden käyttöön kyseisessä mainosverkostossa.

Googlen tekemä mainonnan kohdentaminen verkkopalveluissa ja videoissa:https://www.google.com/settings/ads/

Sosiaalinen media

Botnia Orientalis Design hyödyntää sosiaalisen median alustoja kuten Facebookia ja Instagramia markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen. Käyttäjällä on mahdollisuus vaikuttaa sosiaalisten medioiden mainonnan kohdentamiseen kyseisten palveluiden yksityisyys- ja mainonta-asetuksista.

Kolmansien osapuolten keräämät tiedot

Botnia Orientalis Design verkkopalveluissa on käytössä joitakin kolmannen osapuolen työkaluja ja sosiaalisen median sivustoihin liittyviä lisäosia kuten Facebookin ja Instagramin tykkäys- ja jakopainikkeita, sekä Captain Forms-lomaketyökalu, jonka kautta ladatut kuvat menevät. Tällaiset kolmannen osapuolen liitännäiset voivat kerätä verkkopalveluiden käyttäjistä tietoja esimerkiksi sisällön suosittelemiseksi tai kävijämäärän seuraamiseksi.

Tällaisten palveluiden käyttöön sovelletaan kunkin palveluntarjoajan ehtoja, jotka voi tarkistaa kyseisestä palvelusta. Botnia Orientalis Design ei vastaa kolmansien osapuolten henkilötietojen keräämisestä tai käsittelystä.

Tietoturva

Kaikki verkkopalvelussamme asiakkaan antama tieto suojataan niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin. Kaikki antamasi arkaluontoinen tieto suojataan salauksella, jotta kukaan ulkopuolinen taho ei pääse siihen käsiksi. Käytämme SSL-salausta, joka on internetin yleisimmin käytetty salausjärjestelmä.

Myös verkkopalvelumme ulkopuolella kaikki tilauksen toimittamista varten antamasi tiedot säilytetään asiaankuuluvaa huolellisuutta noudattaen. Antamiasi tietoja käsittelevät vain määrätyt Botnia Orientalis Design-yrityksen työntekijät tilauksen toimittamiseen, laskuttamiseen, kuljettamiseen sekä asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä.

Tilaa vesijetti
vaikka mökille!

Toimitamme vesijetit laituriin asti Pietarsaaren lähialueella.

Vuokraa tästä